0

چطور کفشی متناسب با سایز پاهایمان پیدا کنیم

 در این مقاله قصد داریم انتخاب کفش با سایز متناسب را آموزش دهیم.

در دنیا چندین سیستم برای اندازه‌گیری سایز کفش وجود دارد. برخی کشورها از عدد و برخی دیگر از عدد و حروف استفاده می‌کنند. بعضی از آنها علاوه بر سایز اصلی، عرض کفش را نیز بر حسب عدد یا حروف بیان می‌کنند.

متداول‌ترین سیستم‌های اندازه گیری کفش در جهان عبارتند از:

  • سیستم انگلیسی  (UK)
  • سیستم آمریکایی (US)
  • سیستم اروپایی (EU)
  • سیستم ژاپنی  (Japan)

در بعضی از کشورها، سیستم‌های اندازه‌گیری سایز برای یکسری از افراد مثل بانوان، آقایان و حتی ورزشکاران متفاوت است و هنگام خرید، تست تناسب سایز کفش انجام می‌شود تا کفش با سایز پای شما پیدا شود.

 

 

اگر بخواهیم سایز پا را تعریف کنیم می‌توان اینگونه بیان کرد: طول پا بین دو نقطه‌ی بلندترین انگشت پا و برجسته‌­ترین قسمت پاشنه است. در برخی افراد اندازه پای راست و چپ ممکن است اندکی متفاوت باشند با این حال همیشه هر دو لنگه کفش به یک اندازه تولید می‌شود و کارشناسان توصیه می‌کنند جهت خرید کفش، هنگام غروب به فروشگاه‌ها مراجعه کنید. چراکه پس از یک روز کاری پاهای شما به حداکثر ورم خود رسیده و بزرگتر شده است. همچنین بهتر است کفشی هم اندازه با پای بزرگتر را انتخاب کنید.

منظور از کفش فیتِ پا چیست؟

احتمالا تا حالا تجربه‌ی پا کردن کفشی راحت را داشته‌اید. اینکه از لحاظ سایز کاملا اندازه پای شما باشد. اصطلاحا به کفشی که اندازه طولی و عرضی آن متناسب با پا باشد، کفش فیتِ پا می‌گویند.

برای پیدا کردن کفش با سایز متناسب، باید اندازه‌ی طول و عرض کفش را بدانید.

در تصویر زیر مشاهده می‌کنید که  چگونه اندازه پای خود را بدست آورید.

 

به چه نوع کفشی فیت گفته می‌شود

  • قسمت پاشنه پا نلغزد
  • قسمت میانی پا احساس راحتی داشته باشد
  • درون کفش، پا به جلو و عقب نلغزد
  • انگشتان پا آزادانه و به راحتی در آن حرکت کند

 توجه مهم:

توجه کنید که سایز کفش شامل دو اندازه می‌باشد. طولی و عرضی. بسیاری از افراد به اندازه گرفتن طولی آن بسنده می‌کنند. در حالی که سایز عرضی کفش برای کسانی که استخوان بیرون زده دارند بسیار مهم است.

افرادی که سایز کفش مناسب پای خود را نمی‌دانند، می‌توانند با آزمون و خطا و امتحان کردن سایزهای بزرگ و کوچک و قدم زدن تا حداقل ۱۰ متر متوجه سایز پای خود بشوند.

افرادی که اغلب کفش ورزشی می‌پوشند احتمالا با پوشیدن کفش‌های چرمی ابتدا تصور کنند که این کفش‌ها سفت و غیرقابل انعطاف هستند. اما اگر کفش چرم مرغوب و متناسب پا باشد خیلی زود متوجه راحتی آن می‌شوند.

در پایان باید گفت که پای انسان قلب دوم اوست. از قدیم روش‌های متفاوتی برای ساخت کفش وجود داشته و تلاش بر این بوده که متریال مورد استفاده را هم از بهترین جنس‌ها تهیه کنند و از آنجایی که بیشترین ساعات روز، پاهایتان در کفش است، توصیه می‌شود کفشی راحت و متناسب با پای خود تهیه کنید. همیشه اینگونه نیست که کفش‌های گرانتر و برند راحتترند. بلکه کفش راحت به کفشی گفته می‌شود که در پایان روز احساس خستگی در پا حس نشود.

یکی از روش‌هایی که بتوان کفش راحت و مطابق سلیقه داشت این است که به صورت سفارشی آنرا را تهیه کنید. جالب است بدانید که ساخت کفش برخلاف تصور عموم، کار سخت و پیچیده ای نیست و تنها کافی است که اصول آن را یاد بگیرید. آموزشگاه راتا در دوره‌های کفش و صندل به اصول الگوکشی و ساخت کفش میپردازد و به شما یاد می‌دهد که چطور برای خود یا اطرافیانتان کفشی با سایز متناسب، متریال خوب و مطابق سلیقه بدوزید و در هزینه‌هایتان صرفه جویی کنید. برای اطلاع از این دوره با شماره‌های آموزشگاه در تماس باشید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *